Παραγγελίες

Ερ.: Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δύο μεθόδους :

  • Online παραγγελία: Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε και ακολουθήστε την εύκολη, βήμα προς βήμα διαδικασία έως την ολοκλήρωσή της.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 22 423040 και δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00. 

Τρόποι Αποστολής

Ερ.: Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελιά μου;

  • Σε σημείο παράδοσης του KronosExpress ή ACS
  • Απο πόρτα σε πόρτα, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, είτε κατοίκον ή της εργασίας σας

Επιστροφές προϊόντων

Ερ.: Πως μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία μου;

Απ.: Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχεις παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το DirectDeals.com.cy έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν εσένα, εφόσον τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σου γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσες την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μεσω email το λογαριασμό στον οποίο θέλεις να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σου.

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάς να ενημερώνεις την εταιρεία για την πρόθεσή σου (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να διατηρείς το νόμιμο παραστατικό πληρωμής (απόδειξη ή τιμολόγιο) για να πιστοποιηθεί η αγορά σου.

Ερ.: Κάνετε επιστροφή χρημάτων;

Απ.: Έπειτα από την εξέταση του αιτήματός σου για επιστροφή του προϊόντος που επιθυμείς και για επιστροφή χρημάτων, το αρμόδιο τμήμα (After Sales Department), θα επικοινωνήσει μαζί σου σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας πλην των μεταφορικών εξόδων εφόσον τα προϊόντα δεν ήταν ελαττωματικά. Αν υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν της παραγγελίας σου, τότε το ποσό της επιστροφής θα περιλαμβάνει και το ποσό των μεταφορικών εξόδων.

Η Επικοινωνία σου μαζί μας

Ερ.: Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Απ.: Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 22423040. Εναλλακτικά, μπορείς να μας αποστείλεις mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site μας ή κατευθείαν στην διεύθυνση [email protected]

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής επικοινωνίας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτημά σου εντός 24 ωρών.

Ερ.: Κάθε πότε ανανεώνονται τα προϊόντα σας;

Απ.: Η συλλογή των προϊόντων μας ανανεώνεται με νέα σχέδια και νέες προτάσεις σε καθημερινή βάση.