sintagi

Προστατεύσου απο τον Κοροναϊό

Ο κοροναϊός ήρθε στην Κύπρο και, όπως όλος ο πλανήτης, κινούμαστε πυρετωδώς για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να κρατήσουμε υγιείς και ασφαλείς τις οικογένειές μας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, πρέπει να φροντίζουμε αρχικά για την ατομική υγιεινή και έπειτα για την υγιεινή του χώρου μας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το νέο ιό Covid-19 είναι ότι μεταδίδεται πολύ εύκολα και διατηρείται για περίπου 12 ώρες στις επιφάνειες και τα υφάσματα.

Πλένω καλά και τακτικά τα χέρια μου

Στα πλαίσια της ατομικής υγιεινής, είναι σημαντικό όλοι μας να καλύπτουμε τη μύτη και το στόμα μας όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, είτε με ένα μαντήλι, είτε με το μανίκι μας.

Ο κοροναϊός διατηρείται στα χέρια μας για περίπου 10 λεπτά! Σε αυτό το δεκάλεπτο μπορούμε να πιάσουμε αμέτρητες επιφάνειες και να κολλήσουμε τον ιό ή να τον μεταφέρουμε και να μολύνουμε περισσότερες επιφάνειες. Το τακτικό πλύσιμο των χεριών για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ειδικά πριν τα γεύματα ή αμέσως μετά την είσοδό μας στο σπίτι, είναι ένας σίγουρος τρόπος προστασίας από τον κοροναϊό.

Καθαρίζω με ασφάλεια

Είναι σημαντικό για όλους μας να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στην απλή απομάκρυνση ρύπων και στη σωστή απολύμανση των επιφανειών. Στην πρώτη περίπτωση ο χώρος μας θα φαίνεται καθαρός, ενώ στη δεύτερη περίπτωση εκτός από την καθαριότητα θα προστατευτούμε από την ανάπτυξη και τη μετάδοση μικροβίων.

Τα μικρόβια ανέκαθεν μεταδίδονταν σε αλυσίδα. Μία μολυσμένη επιφάνεια είναι ο πιο απλός τρόπος για να μεταφερθεί ένας ιός. Το μυστικό είναι να σπάσουμε την αλυσίδα καθαρίζοντας εντατικά και καθημερινά και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες κοινής χρήσης.

Τα μπάνια και οι πάγκοι της κουζίνας είναι το Νο1 σημείο που πρέπει να δείξουμε προσοχή, ενώ δεν πρέπει να αμελούμε και τις λεπτομέρειες, όπως τα πόμολα σε όλες τις πόρτες, τους διακόπτες, τα τηλέφωνα, τη λαβή του ψυγείου, όλα τα σημεία που ακουμπούν πολλά χέρια…

Στο Direct Deals θα βρείτε όλα τα καθαριστικά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το σπίτι, το γραφείο και την επιχείρησή σας καθαρά και ασφαλή για όλους.

Ακόμα, ένας βιοκαθαρισμός στα υφάσματα του σπιτιού σας -χαλιά, ταπετσαρίες, στρώματα, καναπέδες- θα βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας απαλλαγμένο από μικρόβια. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συνεργεία του T.S pest Control είναι υποαλλεργικά και οικολογικά και εξασφαλίζουν το τέλειο καθάρισμα στο σαλόνι ή τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού και του γραφείου σας.

Παραγγείλτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και υγιεινό και μάλιστα χωρίς να χρειάζονται άσκοπες μετακινήσεις και συνωστισμός, που ίσως σας φέρει σε επαφή με τον Covid-19. Με μερικά click όλα τα προϊόντα καθαρισμού θα είναι άμεσα στην πόρτα σας!

Και να θυμάστε, με υπευθυνότητα και χωρίς πανικό, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Main Menu