Βοήθεια / Συχνές Ερωτήσεις

Βοήθεια / Συχνές Ερωτήσεις


Βεβαίως! Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία, ή απλώς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα online, απλά πατήστε “Αγόρασέ Το” στην προσφορά που σας ενδιαφέρει και ως τρόπο πληρωμής επιλέγετε “Ολοκλήρωση Αγοράς” στο “Επιθυμώ πληρωμή με τραπεζική κατάθεση”. Από εκεί και πέρα, καταθέτετε την αξία της προσφοράς που έχετε επιλέξει στον τραπεζικό λογαριασμό.

Για σκοπούς ασφάλειας στο νέο sıte μας θα πρέπει να συμπληρώσετε την Διεύθυνση email σας, όπως κάνατε μέχρι σήμερα και πατώντας Ξεχάσατε τον κωδικό σας θα μπορείτε καταχωρήσετε τον νέο κωδικό σας. Είναι απλό και ασφαλές. Καλές αγορές.

Εννοείται! Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός κουπονιού, θα διαπιστώσεις πως μπορείς να δωρίσεις ένα ή περισσότερα κουπόνια σε ένα ή και περισσότερα φιλικά σου πρόσωπα (πάντα σύμφωνα και με τους όρους της εκάστοτε προσφοράς). Κατόπιν θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις προσεκτικά τα στοιχεία του δικαιούχου του κάθε κουπονιού.

Δεδομένου ότι οι πληροφορίες όπως οι ώρες λειτουργίας μπορεί να διαφέρουν από τόπο σε τόπο, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε απευθείας με τον έμπορο. Δείτε τα στοιχεία συνεργάτη, τα οποία βρίσκονται δεξιά της σελίδας.

Όλες οι προσφορές του DirectDeals διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα προιόντων η υπηρεσιών τότε πιθανόν να επαναληφθεί.

Ελέγξτε τα κουπόνια μου στον λογαριασμό σας για να δείτε αν η παραγγελία σας έχει εκτελεσθεί. Εάν εξακολουθείτε να μην βρίσκετε την παραγγελία που αναζητάτε, δοκιμάστε να συνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά με άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενδεχομένως έχετε χρησιμοποιήσει για την πραγματοποίηση της αγοράς (όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εργασίας). Αν η παραγγελία σας λέει “Επεξεργασία”, δοκιμάστε να περιμένετε μισή ώρα και να ελέγξετε ξανά. Μερικές φορές οι παραγγελίες καθυστερούν λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κάτω μέρος της καθημερινής σας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Κατάργηση εγγραφής (Unsubscribe).

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο DirectDeals, πατήστε εγγραφή στο καθημερινό μας newsletter στο POP UP της σελίδας μας.

 

Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι, θα δείτε τα στοιχεία του λογαριασμόυ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Αν κάποιος άλλος είναι συνδεδεμένος, τοποθετήστε το ποντίκι πάνω στον λογαριασμό και επιλέξτε Sign Out από το μενού που εμφανίζεται. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης.

Αν θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας στο DirectDeals, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών η στείλτε email στο [email protected] και θα απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας.