Μαστογραφία

Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση! Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological με 44€ από 90€

Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά είναι για Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση για 1 Οποιαδήποτε Εξέταση απο: Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological Health Care Services Ltd στη Λευκωσία.

 

* Με την αγορά του κουπονιού εξασφαλίζεται 20% Έκπτωση στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Διαγνωστικού Κέντρου

 

 

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 

  • Για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εξέτασης απαιτείται η προσκόμιση αντίστοιχου παραπεμπτικού από τον ιατρό σας. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. νεαρό της ηλικίας) δεν θα διεξαχθεί η εξέταση που έχετε επιλέξει, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας εξ ολοκλήρου
  •  Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 30/06/17
  • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00 & Σάββατο 9:00 - 13:00
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά, με email και με SMS (το κουπόνι σας). Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στο Προφίλ του λογαριασμού σας (πάνω δεξιά).
  • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο η και για να χρησιμοποιηθούν σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους. 
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διεύθυνση: Χαράλαμπου Πεττεμερίδη 17 και Λεωφ. Στροβόλου 137, (έναντι υπεραγοράς ΔΗΜΟΣ), 2042, Στρόβολος, Λευκωσία
  • Email: mriradiological@cytanet.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Διαγνωστικό Κέντρο Radiological Health Care Services Ltd

Η Radiological Health Care Services Ltd ιδρύθηκε το 2009 μέσα από την ανάγκη κάλυψης ενός κενού στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε ότι έχει να κάνει με την πρόσβαση σε εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες πρακτικές, όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας. Δημιουργήσαμε ένα Διαγνωστικό Κέντρο όπου κύριο μέλημα του είναι η εξυπηρέτηση όλων όσων το επισκέπτονται μέσα από ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

 

Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία – μετά από σχεδόν 20 χρόνια ενασχόλησης με την απεικόνιση και τις διαγνωστικές εξετάσεις - πρωτοπορούμε και δημιουργούμε έναν ευχάριστο και λειτουργικό  χώρο, όπου οι εξεταζόμενοι μας θα αποβάλλουν το άγχος της εξέτασης και θα αντιμετωπιστούν με τη δέουσα προσοχή και διακριτικότητα.

 

Προσβλέπουμε στην εξυπηρέτηση όλων όσων θα χρειαστούν τις υπηρεσίες μας είτε αυτοί είναι εξεταζόμενοι είτε είναι ιατροί. Μέσα από τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας μπορούμε να δώσουμε άμεσα εικόνα οπουδήποτε και αν χρειαστεί π.χ. εξωτερικό χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία. Υπάρχει δυνατότητα ο κλινικός ιατρός να παρακολουθεί την εξέταση την ίδια στιγμή που αυτή γίνεται είτε βρίσκεται στο ιατρείο του είτε εκτός. Το αρχείο των εξετάσεων μας είναι άμεσα προσβάσιμο, πλήρως ενημερωμένο και με δυνατότητες άμεσης δημιουργίας αντιγράφων όποτε αυτό χρειαστεί.

 

Μιας και η υγεία μας δεν λειτουργεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστούμε μία εξέταση. Σε αυτές τις στιγμές θα είμαστε εκεί για να ανταποκριθούμε άμεσα σε όποια σας ανάγκη.

 

Σημαντικός παράγοντας για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η σωστή ενημέρωση του εξεταζόμενου πριν, κατά και μετά την εξέταση. Στο Διαγνωστικό μας Κέντρο τηρούμε κατά γράμμα τους κανόνες δεοντολογίας ιατρικού απορρήτου και ιατρικής ηθικής με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον εξεταζόμενο.

 

Κύριο μέλημα μας είναι ο εξεταζόμενος στο Διαγνωστικό μας Κέντρο να αντιμετωπίζεται με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που – όπως κάποιοι μπορεί να έχετε ήδη διαπιστώσει – είμαστε τόσο ευέλικτοι στην τιμολόγηση μας και στις ευκολίες που δίνουμε στους εξεταζόμενους μας. Πρώτα από όλα η εξέταση και το αποτέλεσμα και σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό. Εκπτώσεις στις τιμές μας δεν σημαίνει εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Ο εξοπλισμός στο Διαγνωστικό μας Κέντρο είναι φιλικός προς τον εξεταζόμενο, εύκολος στον χειρισμό, έχει εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης και απαντά σε όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές και απεικονιστικές ανάγκες.

 

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ – X-RAYS

Ακτινογραφίες όλες
Ακτινογραφίες σκολίωσης
Ακτινογραφίες για μέτρηση άκρων (ανισοσκελίας)
Οισοφάγου
Στομάχου
Λεπτού εντέρου
Διάβαση παχέως εντέρου
Πυελογραφία (IVP) ( αν κριθεί απαραίτητο γίνεται ταυτόχρονα και υπέρηχος)
Κυστεογραφία
ΣαλπιγγογραφίαΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ – MAMMOGRAPHY

Ψηφιακή μαστογραφία ( Δίνεται και σε ηλεκτρονική μορφή )
Βιοψία μαστού


ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ – DEXA

(Lunar prodigy)
ΟΜΣΣ, AP & Σε ισχίο ή και τα δύο συγκριτικά
Ολοσωματική μέτρηση


ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ

3D CT Volumetric digital with CCD sensor ( με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας από CT )
Πανοραμική
Κεφαλομετρική
CT τομογραφία γνάθων ( για εμφυτεύματα )
CT τομογραφία κροταφογναφικών αρθρώσεων
TMJ’S ( με ανοικτό και κλειστό στόμα )
CT τομογραφία για ανίχνευση εγκλείστων
CT τομογραφία για φρονιμίτεςΥΠΕΡΗΧΟΙ – ULTRASOUND

Υπέρηχος κοιλιάς ( χολή – πάγκρεας κτλ )
Υπέρηχος πυέλου ( προστάτη – κύστης, μήτρας - ωοθηκών )
Υπέρηχος νεφρικών αρτηριών
Υπέρηχος νεφρών επινεφρίδιων
Υπέρηχος θυρεοειδούς
Υπέρηχος σιελογόνων
Υπέρηχος παρωτίδων
Υπέρηχος Doppler καρωτίδων
Υπέρηχος αορτής
Υπέρηχος μαστών ( γίνονται επίσης πάντα μαζί με την μαστογραφία )
Υπέρηχος νεογνών ( εγκέφαλος – νεφρά – ισχία )
Υπέρηχος μυοσκελετικού ( ανά περιοχή )
Βιοψία Υπερήχων


ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ (ΜRI)

MRI 1,5 Tesla Siemens
Μαγνητικές τομογραφία (όλες οι εξετάσεις)
Μαγνητική αγγειογραφία (όλες οι εξετάσεις)


Για οποιαδήποτε εξέταση και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Δείτε επίσης

Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας σε Αστέγαστο & Ασφαλή Χώρο Στάθμευσης με Παραλαβή & Παράδοση στο Αεροδρόμιο Λάρνακα - Πάφου από 14.90€ για 4 Ημέρες από την G.S. Express Airport Parking Services
1218 αγορές
από 14,90€
Laser για Άντρες & Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion για 1 Επίσκεψη & 1 Επανέλεγχο! Μόνιμα Αποτελέσματα με Λιγότερες Συνεδρίες με 12€ από 140€ μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία.
56 αγορές
από 12€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
226 αγορές
200€ 59€
Γυμναστήριο για Γυναίκες Χάστε Βάρος και Βελτιώστε την Υγεία σας για 2 Μήνες από 60€ από €100
2 αγορές
100€ 60€
34.90 € από 80€ για 4 Mαθήματα Eναέριας Γιόγκα που μας βοηθά να υπερβούμε τους φόβους μας όταν είμαστε ανάποδα,ο φόβος της αντι-βαρύτητας. Ανοίγει νέες πόρτες για το πώς μπορείτε να εργαστείτε με το βάρος του σώματός σας, Χρησιμοποιώντας μια αιώρα ως εργαλείο για την υποστήριξη του βάρους του σώματος σας!
6 αγορές
80€ 34,90€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
124 αγορές
από 35€
Full Body Relax Massage 50' Λεπτών για Γυναίκες & Άντρες στο wVw Renaissance στην Λευκωσία με 17€ από 35€
499 αγορές
35€ 17€
Απλή Εξέταση Μαγνητικής Τομογραφίας με 189€ και Εξειδικευμένη Μαγνητική Τομογραφίας 219€
138 αγορές
από 189€
Αδυνατίστε Τρώγοντας! Μια Επίσκεψη Για Την Κορυφαία Μέθοδο Για Χάσιμο Βάρους με Ιατρική Επίβλεψη - Pronokal! Χάστε 10 - 12 Kg Τον Μήνα για τους Άντρες και 8 - 10 Kg τον Μήνα για τις Γυναίκες! Η Προσφορά είναι για την 1η Επίσκεψη και Περιλαμβάνει: 1) Ηλεκτροσωματογράφημα και Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και Ανάλυση της Σύστασης του Σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) Επεξήγηση της Μεθόδου Pronokal! Tώρα και στην Κύπρo από το CyFeed Biofeedback Center! με 54€ από 150€ (Έκπτωση 64%)
15 αγορές
150€ 54€
Ψαρομεζέδες για 2 Άτομα & Ποτό Στο Εστιατόριο Ακταίον με 35€
74 αγορές
35€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
273 αγορές
110€ 26€
Εφαρμογή Σκληρό Gel σε Χέρια, με Επώνυμα Προϊόντα Astra Nails και Μεγάλη Ποικιλία Χρωμάτων για να Επιλέξετε με 14.90€ από 25€ στο Promesse Nail Bar & Make Up
18 αγορές
25€ 14,90€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals