Ancient Greek Massage® - Serenity Spa at St Raphael Resort

€39 από €70 (Έκπτωση 44%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. Στο Serenity Spa του Πολυτελούς Ξενοδοχείου 5* St Raphael RESORT στην Λεμεσό

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa
70€
39€
1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 60' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa
120€
66€

Στοιχεία της Προσφοράς

Ancient Greek Massage® - Serenity Spa at St Raphael Resort

 

Διαθέσιμες Επιλογές για αυτή την Προσφορά :

 • €39 από €70 (Έκπτωση 44%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο

 

 • €66 από €120 (Έκπτωση 45%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 60' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο.


Τι είναι;


Το Ancient Greek Massage® περιλαμβάνει τις αποκαλούμενες «ανατρίψεις» και βασίζεται στις μεθόδους του Ιπποκράτη, που λάμβαναν χωρα στην Αρχαια Ελλαδα και συγκεριμένα σε σχολεία πάλης και γυμνάσια, σε ασθενείς και στα Ασκληπειεία. Ο όρος ιατραλειπτική της αρχαιότητας, λέξη που πλέον εχει αντικατασταθεί με τον ορο μάλαξη ή μασαζ.
Η τεχνική αρχικά εφαρμοζόταν στεγνά και εν συνεχεία με πούδρα. Η εν λόγω θεραπεία, διά της αρμόζουσας μάλαξης και διά των παθητικών αλλά και ενεργητικών κινήσεων, επιτυγχάνει την αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος καθώς και την ενδυνάμωση του υποδόριου ιστού σε ατροφικούς μυς, τένοντες και αρθρώσεις.Πως γίνεται;


Η διαδικασία έχει ως εξής:

Το πρώτο σταδιο ειναι η λεγόμενη «στεγνή μάλαξη» δηλαδή χωρίς την χρήση λαδιού (η οποια ακολουθεί). Σε αυτο το σταδιο, λαμβάνουν χωρα πιέσεις και ταλαντώσεις που αποσκοπούν στην αρχική αιμάτωση του σώματος.
Εν συνεχεία, χρησιμοποιείται πούδρα και γίνεται χρήση βούρτσας απο τρίχωμα αλόγου στην πλάτη. Σκοπός ειναι η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος, διαδικασία που επιφέρει ευεξία και ενα αισθημα ευφορίας και αναζωογόνησης του σώματος.
Η μάλαξη ακολουθεί τη φορά της φυσιολογικής δομής του μυϊκού συστήματος ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη επίδραση. Στη συνέχεια ασκείται πίεση σε εδικά προκαθορισμένα σημεία με την χρήση ενός ειδικού μείγματος εξτρα παρθένου ελαιόλαδου και αιθερίων ελαίων. Επίπλέον, η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει βεντούζες. Οχι φυσικά τις γνωστες παραδοσιακές βεντούζες με χρήση φωτιάς αλλα σύγχρονες βεντούζες. Η τεχνική αυτή έχει μια ευεργετική ιδιαιτερότητα! Με τη χρήση βεντούζας, αρνητική πίεση ασκείται σε σημεία βελονισμού ωστε να επιτευχθεί η διέγερση τους.

Τί κερδίζουμε με αυτό;
Ο συντονισμος των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί οτι ειναι ευεργετικός στην αντιμετωπιση καταθλιψης και αλλων ψυχοσωματικών παθήσεων!
Η τεχνική ολοκληρώνεται με μάλαξη κεφαλής, η οποία αποκαλείται απο τον Ιπποκράτη «τρίψη της θλίψης». Ο λόγος ειναι οτι αυξάνονται τα επιπεδα της σεροτονινης και μειώνονται αυτα της κορτιζόλης στο ανθρωπινο σώμα, κατα τη διάρκεια αυτων των μαλάξεων. Αρα μειώνεται η «θλίψη».Σε ποιους απευθύνεται;


Το Ancient Greek Massage® ως πλήρης θεραπεία, μπορει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Με την ίδια αποτελεσματικότητα θα εφαρμοστεί σε εναν τραυματισμένο αθλητή και σε μια γυναικα που επιθυμει να αδυνατίσει!


Οφέλη Ancient Greek Massage®:
Ο συντονισμός των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και άλλων ψυχοσωματικών παθήσεων! Επίσης, τονώνει το αναπνευστικό σύστημα, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην χαλάρωση των εντόνων μυϊκών σπασμών στη πλάτη. Επίσης ο Ιπποκράτης θεωρούσε πολύ σημαντική τη σωστή λειτουργία του εντέρου. Γι’ αυτό εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές για την καλή του λειτουργία ώστε να επιτευχθεί η αποβολή των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού.


Serenity SpaXαλαρώστε στον όμορφο χώρο του Serenity Spa κάνοντας χρήση gym, sauna, steambath, pool, jacuzzi!!!

Κατάλληλο για άτομα που χρειάζονται χαλάρωση από το στρες της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσφέρει ο χώρος του Serenity Spa!

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Serenity Spa του ξενοδοχείου St. Raphael Resort, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ευεξίας για όλους όσους επιλέξουν να το επισκεφτούν.

Το συγκεκριμένο Spa περιλαμβάνει οχτώ διαφορετικά δωμάτια θεραπειών όπως:

-rasul
-Water Medy Jet Massage Bed
-δύο δωμάτια για massage
-δωμάτιο για θεραπείες από σοκολάτα!
-δωμάτια αισθητικής περιποίησης manicure & pedicure και solarium.

Τα άριστης ποιότητας προϊόντα θεραπείας Li’tya και Neoderma που χρησιμοποιούνται καθώς και οι άψογες υπηρεσίες που προσφέρει το Serenity Spa αφήνουν ευχαριστημένο και τον πιο δύσκολο πελάτη.

Το Spa διαθέτει ειδική αίθουσα χαλάρωσης, μια ιδιωτική σάουνα και χώρο με ατμόλουτρο για ζευγάρια, κομμωτήριο και πλήρη αποδυτήρια με ντους, τουαλέτες. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του Spa ανανεώνοντας τη διάθεση και την ομορφιά σας!

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το direcdeals


 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη

 

 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.

 

 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® και ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο.

 

 • Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άντρες

 

 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/05/2018, Δευτέρα μέχρι Κυριακή. 08:00 - 20:00

 

 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.

 

 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 25834332
 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντος 502, Λεμεσός
 • Website: www.raphael.com.cy
 • Email: spa@raphael.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Serenity Spa at St Raphael Resort

Το πολυβραβευμένο Serenity Spa στο St Raphael Resort σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο της ομορφιάς και χαλάρωσης.
Χρησιμοποιούνται  και διατίθενται προς πώληση προϊόντα Θεραπείας Spa  Decleor και Neoderma.

 

To πλήρες ανακαινισμένο  Spa Serenity διαθέτει 8 δωμάτια θεραπείας,  Σουίτα αισθητικού, αίθουσα  μανικιούρ / πεντικιούρ, αίθουσες μασάζ, κρεβάτι μασάζ με εκτόξευση νερού, ιδιωτική σάουνα και ατμόλουτρο, λουτρά, αίθουσα χαλάρωσης, σολάριουμ και rasul.

Δείτε επίσης

€12.90 από €25 (Έκπτωση 48%) για 1 Σωληνάριο 120γρ Gold Collagen Peel-Off Mask! Χρυσή Μάσκα Λάμψης με Ισχυρή Αντιρυτιδική και Αντιγηραντική Δράση. Θα Αναζωογονήσει, θα Ανατροφοδοτήσει με Κολλαγόνο, θα Ενυδατώσει, θα Συσφίξει και θα Επαναφέρει τις Ρωγμές του Δέρματος!
52 αγορές
από 12,90€
Ανεπανάληπτη Προσφορά Garcinia Cambogia 1300! Φυσικό Προϊόν για Απώλεια Βάρους & Επιτάχυνση Μεταβολισμού! Με Έγκριση από το Υπουργείο Υγείας. Δείτε Ορατά Αποτελέσματα σε 2-4 εβδομάδες με 14.90€ από 34€
956 αγορές
από 14,90€
€17 από €60 για Laser Αποτρίχωση σε Μπικίνι & Μασχάλες για Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion 2 για 1 Επίσκεψη ή €89 από €210 για 1 Full Body Αποτρίχωση για Γυναίκες ή €129 από €250 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Άντρες! Αποκλειστικά στο Medi Concept στην Λευκωσία!
61 αγορές
από 17€
9,90€ για 1 Σετ Κάλτσες Αντι-Κόπωσης με τρία Επίπεδα Συμπίεσης που Ανακούφιση από Πόνο, Ενισχύει την Κυκλοφορία & Μειώνει το Πρήξιμο στα Πόδια σας!
82 αγορές
από 9,90€
13.90€ από 29.90€ (Έκπτωση 54%) για 1 Victoria's Secret Αυθεντικό Άρώμα! Επιλογή ανάμεσα σε 7 Διαφορετικά Αρώματα
131 αγορές
από 13,90€
€30 από €55 για 1 Luxury Spa Experience που Περιλαμβανει: 1 Back Μασάζ 25', στον Πολυτελή Χώρο του Sana Hiltonia στο Hilton Park στη Λευκωσία
185 αγορές
από 30€
19.90€ από 49€ για 1 Birthday Edition Kylie με 6 Υπέροχους Matte Χρωματισμούς Κραγιόν!
34 αγορές
από 19,90€
Αντι-αλλεργικό Hot Sauna Παντελόνι Αδυνατίσματος! Για Άνδρες και Γυναίκες σε 5 Μεγέθη (S, M, L, XL & XXL) από 19,90€
642 αγορές
από 19,90€
Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου, με OLED Οθόνη με ΜΟΝΟ 19,99€
44 αγορές
από 19,99€
Smartwatch-Fitness Tracker Vidonn X6S Bluetooth 4.0 για iOS-Android, με Ειδοποιήσεις, Καταγραφή Δραστηριότητας, Θερμίδων & Ύπνου
49 αγορές
από 36,90€
€9 από €120 (Έκπτωση 93%) για 1 Συνεδρία Lipo Laser για Απώλεια έως 3 Πόντους στην Πρώτη Εφαρμογή! Ιδανική για Μείωση Τοπικού Πάχους, Λιποδιάλυση & Επιδερμική Σύσφιξη! Στο Medi Concept, στη Λευκωσία.
50 αγορές
120€ 9€
€10.99 για 1 Σωληνάριο 60γρ. Bamboo charcoal Black Mask Προσώπου για Καθαρισμό από Μαύρα Στίγματα!
49 αγορές
από 10,99€
€10 από €20 για 2 Mάσκες μιας Xρήσης, Eιδικά Σχεδιασμένη για να Συσφιξη & Ανάπλαση του χαλαρού δέρματος.Τονώνει και Θρέφει το Δέρμα στην Περιοχή του Λαιμού και Πιγουνιού!
5 αγορές
από 10€
8€ για 1 Kylie Jenner Μαύρο Eyeliner! Τονίστε & Δώστε Βάθος στο Βλέμμα σας!
20 αγορές
από 8€
15,90€ από 65€ για 1 Βραχιόλι Her Jewellery με Swarovski Elements με Επίστρωση Χρυσού ή Λευκόχρυσου! Δυνατότητα Παγκύπριας Αποστολής στο Χώρο σας ή Παραλαβή από τα Γραφεία του DirectDeals !
150 αγορές
από 15,90€
Push Up Bra σετ, με Κούμπωμα στο ντεκολτέ Σταυρωτές Τιράντες & Ρυθμιζόμενη Βάτα με μόνο 25€ από 50 €
21 αγορές
από 25€
Ζεστή Κουκούλα Fleece 6 σε 1 με €8,90 από €19
145 αγορές
από 8,90€
Black Friday Προσφορά! Γυναικείο Body Shaper Silhouette, που Φοριέται κάτω από τα Ρούχα σας, ''μαζεύοντας'' Κοιλιά και Στομάχι Χωρίς να σας Πιέζει δίνοντας σας Κομψό Σχήμα, διαθέσιμο σε 2 χρώματα!
12 αγορές
από 10€
€39 για Μία Απίθανη Εμπειρία για Ζευγάρια! Couple Full Body Relax Massage σε Πλάτη, Αυχένα και Ώμους & Θεραπεία Απολέπισης! Για Απόλυτη Χαλάρωση, Ψυχοσωματική Τόνωση, Ενέργεια και Φυσική Αντοχή για Γυναίκες και Άνδρες για 2 Άτομα Ταυτόχρονα από 2 Θεραπευτές! Στο Cyprus Holistic Centre, στην Πάφο
44 αγορές
75€ 39€
από 4.50€ Eπίδεσμοι care4you Γερμανικής Προέλευσης για Αγκώνα, Αστράγαλος, Καρπός, Γόνατο, Βραχίονας. Ειδική Τιμή 7€ με Κάθε Αγορά 2 επιδέσμων & ΔΩΡΟ 1 Φουσκωτό Ταξιδιωτικό Μαξιλαράκι για τον Σβέρκο
16 αγορές
από 4,50€
€35 για 1 Συνδρομή Διάρκειας 30 Hμερών για Tέλειο Σώμα, Με Δωρεάν Λιπομέτρηση για Άντρες & Γυναίκες από το Intensity Gym, στη Λευκωσία! Προσφορά Αποκλειστικά για Νέα Μέλη!
31 αγορές
35€
1 Concealer Stick της Επιλογής σας! Καλύψτε τις Ατέλειες, Μαύρους Κύκλους, Σπυράκια & Σημάδια! Επιλογή από 4 αποχρώσεις!
12 αγορές
από 4€
19€ από 80€ για Baboo Black Peel-Off Mask Προϊόν Γαλλικής Προέλευσης για Βαθύ Καθαρισμό & Φροντίδα του Δέρματος για Άντρες & Γυναίκες Μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία!
9 αγορές
80€ 19€
€249 από €900 και Πείτε Αντίο στα Περιττά Κιλά! Χάστε 4-6 Κιλά με την Καθοδήγηση των Ειδικών του Medi Concept στην Λευκωσία! Περιλαμβάνει 4 Συνεδρίες Διάγνωσης/Λιπομέτρηση/Αξιολόγηση και Παρακολούθηση από Ιατρό και Κλινικό Διαιτολόγο & 6 Εξειδικευμένα Μηχανήματα Αποτοξίνωσης, Λιποδιάλυσης και Λιπογλυπτικής Ανάλογα με τη Διάγνωση της Κλινικής Αξιολόγησης των Αναγκών σας
3 αγορές
900€ 249€
Ξεχωρίστε Αυτό το Καλοκαίρι με το Μοδάτο & Μοναδικό Γυναικείο Ρολόι - Κόσμημα Διακοσμημένο με Τεχνητά Διαμάντια
10 αγορές
από 12,90€
1 & 1 ΔΩΡΕΑΝ! Το MakeupBlender είναι η νέα εύκολη επαγγελματική καινοτομία στην εφαρμογή του make up. Το παράξενο αυγοειδές σχήμα του είναι σχεδιασμένο για όλα τα σχήματα προσώπου για να προσφέρει την τέλεια εφαρμογή του foundation / contouring make up.
9 αγορές
από 4€
12 ευρώ για 15 SLIM PACH! Βοηθήστε τον Oργανισμό σας να Bελτιωθεί και να Xάσει Bάρος με Φυσικό Τρόπο! Το SLIM PACH δουλεύει με φυσικό τρόπο για να βελτιώσει τον μεταβολισμό, και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους
23 αγορές
από 12€
Ένα Μοναδικό Κοκκινάδι με Πινέλο, σε 'Εντονο Κόκκινο Χρώμα για να Κερδίσετε τις Εντυπώσης & να Κάνεις την Βραδινή σου Έξοδο Ξεχωριστή!
14 αγορές
από 6€
Εντυπωσιακό & Μοντέρνο Unisex Ρολόι Tom Carter - Vanguard Model!!! Σχεδιασμένο για να Φοριέται Όλες τις Ώρες της Ημέρας σε 2 Διαφορετικά Χρώματα με 99€ από 198€
48 αγορές
από 99€
Βιβλία Ευχών - Wish Book που Ξεφεύγουν από τα Κλασσικά Βιβλία!! για τον Γάμο σας, την Βάπτιση του Παιδιού σας, το Πάρτυ Γενεθλίων σας, Για τις Μοναδικές Στιγμές & Συγκεντρώσεις σας από την lifephotographers! Από 49€
17 αγορές
από 49€
5,90€ για μια Μάσκαρα για πυκνές με όγκο και χωρίς κόμπους βλεφαρίδες!
21 αγορές
από 5,90€
Kardashian Beauty Σετ 3 Manicure Νυχιών για Ολοκληρωμένη Εμφάνιση με Ωραία Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια με 45,50€! Άμεση Παραλαβή από τα Γραφεία του DirectDeals ή Παγκύπρια Αποστολή στο Χώρο σας!
9 αγορές
από 19,85€
Πρακτικό Mπρελόκ με 6 Αποσπώμενα Δαχτυλίδια που Προσφέρονται σε Μαύρο Κουτί Δώρου με 4,85€ από 16€
88 αγορές
από 4,85€
Βιβλίο Οινολατρεία Εμπλουτίστε τις Γνώσεις σας για το Κρασί με 10€
40 αγορές
από 10€
Pocket Chair! Eλαφρύ, μικρό, ανθεκτικό, αντέχει μέχρι και 100 κιλά! Αναδιπλούμενη Καρέκλα που Φοράει στην Τσέπη σας και Εξασφαλίζει Θέση Παντού! με 12€ από 27€
45 αγορές
από 12€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals