Πλύσιμο - Shampoo - Polish - WAX - Ξεθάμπωμα Φαναριών - Wash & Go Carwash

Πλύσιμο Μέσα & Έξω ή Εσωτερικό Shampoo του Aυτοκινήτου ή Polish & WAX + Εσωτερικό Shampoo του Αυτοκινήτου σας ή Ξεθάμπωμα Φαναριών από 20€ Μόνο από το Wash & Go Carwash στο Γέρι.

Επιλέξτε μια από τις 8 διαθέσιμες επιλογές:
Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω | Μικρού Μεγέθους ( smart / IQ )
5€
5€
Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω | Μικρού Μεγέθους ( Saloon )
6€
6€
Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω | Μικρού Μεγέθους ( SUV - Διπλοκάμπινα )
8€
8€
Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω & WAX για Saloon
15€
15€
Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω & WAX για SUV - Διπλοκάμπινα
17€
17€
Εσωτερικό Shampoo Αυτοκινήτου | Saloon/SUV
30€
30€
Πλύσιμο αυτοκινήτου Μέσα-Έξω Polish & WAX + Εσωτερικό Shampoo | Saloon/SUV
54€
54€
Επαγγελματικό Ξεθάμπωμα 2 Φαναριών & 1 Εξωτερικό πλύσιμο | Saloon/SUV
20€
20€

Στοιχεία της Προσφοράς

 Πλύσιμο - Shampoo - Polish - WAX - Ξεθάμπωμα Φαναριών - Wash & Go Carwash


 Επιλογές Προσφοράς:

 

 •  Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω

                        - Μικρού Μεγέθους ( smart / IQ ) - 5€

                        - Μεσαίου Μεγέθους ( Saloon ) - 6€

                        - Μεγάλου Μεγέθους ( SUV - Διπλοκάμπινα ) - 8€

 

 • Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω & WAX 

                        - Saloon 15€

                        - SUV/διπλοκάμπινο - 17€

 

 • Εσωτερικό Shampoo Αυτοκινήτου - 30€ από 50€ 

Καθισμάτων, Ουρανού, χαλάκια, πλαϊνά των πορτών & χώρο αποσκευών


 • Πλύσιμο αυτοκινήτου Μέσα-Έξω  Polish & WAX + Εσωτερικό Shampoo του Αυτοκινήτου σας

             - Saloon/SUV  54 από 90

 

 • Επαγγελματικό Ξεθάμπωμα 2 Φαναριών & 1 Εξωτερικό πλύσιμο

             - Saloon/SUV  20 από 35 Shampoo

H προσφορά περιλαμβάνει:

 • Shampoo Καθισμάτων
 • Shampoo Ουρανού
 • Shampoo στα χαλάκια
 • Shampoo στα πλαϊνά των πορτών
 • Shampoo στο χώρο αποσκευών

 

 

 

Polish & WAX + Εσωτερικό Shampoo

 H προσφορά περιλαμβάνει:

 • Εξωτερικό-Εσωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου
 • Compound ( Για σβήσιμο ατελειών)
 • Polish (Για τελειοποίηση και ετοιμασία της μπογιάς για το wax)
 • Carnauba WAX ( Για ασυναγώνιστη γυαλάδα και προστασία)
 • Shampoo καθισμάτων 
 • Shampoo στα χαλάκια
 • Shampoo στα πλαϊνά των πόρτων
 • Shampoo ουρανού (Καθαρισμός με μηχανή Tornator)
 • Shampoo στον χώρο αποσκευών
 • Την εγγύηση ποιότητας που μόνο στο Cars Wash & Go Carwash θα βρείτε

 

 

 

Η μπόγια του αυτοκινήτου σας  έχασε την γυαλάδα της; διαπιστώσατε ότι έχετε αποκτήσει άλατα στο αμάξωμα σας; βλέπετε κύκλους που αποκομίσατε από πλυντήρια που δεν έχουν σύστημα soft-wash; θέλετε να σβήσετε κάποια σημάδια μπογιάς από αλλά αυτοκίνητα; η απλά να προστατεύεστε την μπογιά σας; Είναι καιρός για Polish. Το Wash&GO Cars Carwash μπορεί να σας δώσει την λύση στο πρόβλημα σας, το Polish πρέπει πάντα να γίνετε από ειδικούς γιατί υπάρχει κίνδυνος τα αποτελέσματα να είναι καταστροφικά για την μπογιά σας.

 

Είναι καλό επίσης να γνωρίζουμε ότι το εσωτερικό του αγαπημένου μας αυτοκινήτου πολλές φορές μετατρέπετε σε καταφύγιο για τα μικρόβια, ακόμη πολλοί  λεκέδες που βρίσκουμε στις καρέκλες στο πάτωμα και οπουδήποτε αλλού μπορεί να μας χαλάσουν την διάθεση.

 

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 

 •  Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/01/18, Δευτέρα με Παρασκευή: Μόνο κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης (ραντεβού).
 • Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα τύπου saloon, για μεγαλύτερα αυτοκίνητα η διαφορά καλύπτεται επιτόπου.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη 08:00-18:00, Παρασκευή 08:00-19:00, Σάββατο 08:00-17:00
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα κουπόνια για να χρησιμοποιηθούν σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή να ανταλαχθεί με άλλες μορφές υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 96400097
 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Γερίου, Γέρι Λευκωσία
 • Email:

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Wash & Go Carwash

Οι ρυθμοί της ζωής μας συνεχώς αυξάνονται, δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με πράγματα που θα θέλαμε. Η περιποίηση του αγαπημένου μας αυτοκινήτου είναι μια από τις ασχολίες που θα θέλαμε να κάνουμε αλλά είτε λόγο έλλειψης χρόνου είτε τεχνογνωσίας αδυνατούμε.

Το Wash&GO Carwash μπορεί να σας δώσει την λύση στο πρόβλημα σας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μπορούμε να περιποιηθούμε το αυτοκίνητο σας όπως κανείς άλλος.

 

Η λεπτομέρεια και η ποιότητα για εμάς μετρούν βλέπουμε το αυτοκίνητο σας, σαν να ήταν δικό μας και με τον απόλυτο σεβασμό θα σας το μεταμορφώσουμε και θα σας το παραδώσουμε. Πάντα θέλουμε να χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα έτσι σε εμάς θα βρείτε το συστημα Soft Wash με βούρτσες που δεν γδέρνουν  το Nano protection κερί για μεγίστη προστασία και γυαλάδα και φυσικά το νερό πλύσης είναι πάντα καθαρό χωρίς καθόλου άλατα για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Γιατί το αυτοκίνητο μας είναι μέρος του εαυτού μας, το θέλουμε πάντα καθαρό.

Δείτε επίσης

Τσίρκο Monte Carlo στη Λάρνακα από €10! Παραστάσεις: Τετάρτη - Πέμπτη στις 20:00, Παρασκευή στις 18:00 & 20:00, Σάββατο στις 16:00 & 19:00, Κυριακή στις 15:00 & 17:00! Το Μεγαλύτερο Τσίρκο της Ευρώπης που θα σας Κόψει την Ανάσα Τώρα και στην Κύπρο! Με Ακροβατικά, Ζογκλέρ, Κλόουν και Πολλούς Άλλους Καλλιτέχνες στη Λάρνακα (Δίπλα από το Super Home Center)!
21 αγορές
από 10€
€27 από €55 για 1 Luxury Spa Experience που Περιλαμβανει: 1 Back Μασάζ 25' & Ολοήμερη Χρήση των Υπηρεσιών του Sana Hiltonia όπως Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Jacuzzi! Στον Πολυτελή Χώρο του Sana Hiltonia στο Hilton Park στη Λευκωσία
93 αγορές
από 27€
Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας σε Αστέγαστο & Ασφαλή Χώρο Στάθμευσης με Παραλαβή & Παράδοση στο Αεροδρόμιο Λάρνακα από 14.90€ για 4 Ημέρες από την G.S. Express Airport Parking Services
1533 αγορές
από 14,90€
Ολοκληρωμένη Φροντίδα για Όμορφο Σώμα! €125 από €600 (Έκπτωση 79%) για 2 Συνεδρίες Lipo Laser για Απώλεια έως 3 Πόντους στην Πρώτη Εφαρμογή, 2 μη Ενέσιμες Μεσοθεραπείες, 2 Συνεδρίες Cavitation & 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής, για Μείωση Τοπικού Πάχους, Λιποδιάλυση & Επιδερμική Σύσφιξη! Στο Medi Concept, στη Λευκωσία.
15 αγορές
600€ 125€
Full Body Relax Massage 50' Λεπτών για Γυναίκες & Άντρες στο wVw Renaissance στην Λευκωσία με 17€ από 35€
563 αγορές
35€ 17€
€39 για Μία Απίθανη Εμπειρία για Ζευγάρια! Couple Full Body Relax Massage σε Πλάτη, Αυχένα και Ώμους & Θεραπεία Απολέπισης! Για Απόλυτη Χαλάρωση, Ψυχοσωματική Τόνωση, Ενέργεια και Φυσική Αντοχή για Γυναίκες και Άνδρες για 2 Άτομα Ταυτόχρονα από 2 Θεραπευτές! Στο Cyprus Holistic Centre, στην Πάφο
42 αγορές
75€ 39€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
263 αγορές
200€ 59€
€35 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Γυναίκες (Μουστάκι + Μασχάλες + Μπικίνι) ή €40 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Άντρες (Στήθος ή Πλάτη) με το Ειδικής Έκδοσης (Υπάρχει Μόνο 1 στην Λευκωσία) Μηχάνημα SOPRANO ICE Platinum! Στο Immortal Skin Laser Center στη Λευκωσία
16 αγορές
35€
Απλή Εξέταση Μαγνητικής Τομογραφίας με 189€ και Εξειδικευμένη Μαγνητική Τομογραφίας 219€
161 αγορές
από 189€
€35 για 1 Συνδρομή Διάρκειας 30 Hμερών για Tέλειο Σώμα, Με Δωρεάν Λιπομέτρηση για Άντρες & Γυναίκες από το Intensity Gym, στη Λευκωσία! Προσφορά Αποκλειστικά για Νέα Μέλη!
26 αγορές
35€
Γυμναστήριο για Γυναίκες Χάστε Βάρος και Βελτιώστε την Υγεία σας για 1 Μήνα με 19€ ή 2 Μήνες με 38€
6 αγορές
από 19€
Massage Κυτταρίτιδας 30' Λεπτών από το Beauty ΕS στο κέντρο της Λευκωσίας με 4,90€ από 15€ Τιμή Γνωριμίας Μόνο για την Πρώτη Επίσκεψη!
24 αγορές
15€ 4,90€
Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση! Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological με 44€ από 90€
487 αγορές
90€ 44€
19€ από 80€ για Baboo Black Peel-Off Mask Προϊόν Γαλλικής Προέλευσης για Βαθύ Καθαρισμό & Φροντίδα του Δέρματος για Άντρες & Γυναίκες Μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία!
9 αγορές
80€ 19€
€10 από €40 για 1 Μήνα Συνδρομή για Μαθήματα Χορού της Επιλογής σας & Με Δωρεάν Εγγραφή!!! Ελάτε να Διασκεδάσουμε Μαζί σε Ένα Χώρο Μεγάλο, Άνετο, Γεμάτο Ζεστασιά στη Σχολή Χορού Latin School of Dance στη Λευκωσία
2 αγορές
40€ 10€
από 4.50€ για 1 Εισιτήριο για την Έκθεση Cyprus Land στην Λεμεσό! Ένα Τρισδιάστατο Ταξίδι στο Παρελθόν της Χώρας, που Πρέπει να Δουν Όλοι οι Κύπριοι!
74 αγορές
από 4,50€
€249 από €900 και Πείτε Αντίο στα Περιττά Κιλά! Χάστε 4-6 Κιλά με την Καθοδήγηση των Ειδικών του Medi Concept στην Λευκωσία! Περιλαμβάνει 4 Συνεδρίες Διάγνωσης/Λιπομέτρηση/Αξιολόγηση και Παρακολούθηση από Ιατρό και Κλινικό Διαιτολόγο & 6 Εξειδικευμένα Μηχανήματα Αποτοξίνωσης, Λιποδιάλυσης και Λιπογλυπτικής Ανάλογα με τη Διάγνωση της Κλινικής Αξιολόγησης των Αναγκών σας
3 αγορές
900€ 249€
€9.90 από €30 (Έκπτωση 67%) για Συμμετοχή 2 εώς 6 Ατόμων για Απεριόριστα Παιχνίδια στο Γήπεδο Snooksoccer Διάρκειας 1 ώρας! Ένα Διασκεδαστικό Παιχνίδι που Παίζεται με Μπάλες Ποδοσφαίρου στα Χρώματα Σφαιρών του Μπιλιάρδου! Στο Snooksoccer Cyprus, στη Λεμεσό
10 αγορές
30€ 9,90€
€17 από €80 για Laser Αποτρίχωση σε Μπικίνι & Μασχάλες για Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion 2 για 1 Επίσκεψη & 1 Επανέλεγχο ή €99 από €210 (Έκπτωση 53%) για 1 Full Body Αποτρίχωση για Γυναίκες ή €140 από €250 (Έκπτωση 44%) για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Άντρες! Μόνιμα Αποτελέσματα με Λιγότερες Συνεδρίες, Αποκλειστικά στο Medi Concept στην Λευκωσία!
42 αγορές
από 17€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
132 αγορές
από 35€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
279 αγορές
110€ 26€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals