Αγίου Βαλέντινου στο Linos Inn στην Κακοπετριά

Αγίου Βαλέντινου στο Linos Inn! Διανυκτέρευση για 2 Άτομα με Πρωινό, Κρασί & Σοκολατάκια στο Δωμάτιο, Δείπνο με Μουσική από Dj & Early Check In & Late Check Out στο Linos Inn στην Κακοπετριά με μόνο 69€ από 120€ (Έκπτωση 44%)

Στοιχεία της Προσφοράς

Αγίου Βαλέντινου στο Linos Inn! Διανυκτέρευση για 2 Άτομα με Πρωινό, Κρασί & Σοκολατάκια στο Δωμάτιο, Δείπνο με Μουσική από Dj & Early Check In & Late Check Out στο Linos Inn στην Κακοπετριά με μόνο 69€ από 120€ (Έκπτωση 44%)

 

 

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το direcdeals
 • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 22923161, αφού γίνει επιβεβαίωση της διαθέσιμης ημερομηνίας, πρέπει να γίνει αγορά του κουπονιού και στη συνέχεια τηλεφωνική επικοινωνία για αναφορά του κωδικού του κουπονιού
 • Το κουπόνι ισχύει για τις 14/2/17
 • Για αναβάθμιση δωματίου υπάρχει χρέωση €10 κατόπιν διαθεσιμότητας
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
 • Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός σε κάθε δωμάτιο είναι 2 άτομα.
 • Οι κρατήσεις γίνονται πάντα με βάση τη διαθεσιμότητα.
 • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά δυνατότητα μεταβίβασης κουπονιού σε άλλο άτομο
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 22923161
 • Διεύθυνση: Παλιά Κακοπετρία
 • Website: www.linos-inn.com.cy
 • Email: linos.inn@cytanet.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Linos Inn

Linos Inn είναι ένα συγκρότημα παλιών σπιτιών που έχει ανακαινιστεί και μετατραπεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Κυπριακού  Οργανισμού Τουρισμού στο πλαίσιο του Αγροτουρισμού. Έχει  δημιουργηθεί ένα υπέροχο σπιτικό περιβάλλον, προσφέροντας μια παραδοσιακή εμπειρία που μπορεί πραγματικά κάποιος να απολαμβάνει.

 

Δείτε επίσης

Διανυκτέρευση με Ημιδιατροφή για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Υπέροχη Θέα στη Θάλασσα! Περιλαμβάνει Πρωινό & 1 Δείπνο, Κρασί & Φρούτα Κατά την Άφιξη σας & με Δωρεάν WiFi! Στο Υπερπολυτελές Ξενοδοχείο 5* St Raphael Resort στη Λεμεσό με 130€! Περιορισμένος Αριθμός Δωματίων!
211 αγορές
180€ 130€
Διανυκτέρευση 2 Ατόμων με Ημιδιατροφή & 1 Παιδί Έως 12 Ετών σε One Bedroom Suite Apartment & Late check - out Κατόπιν Διαθεσιμότητας στο 4* Royal Blue Hotel & Spa στην Πάφο με 55€ από 108€ Περιορισμένος Αριθμός Δωματίων!
142 αγορές
από 55€
1 Διανυκτέρευση για 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό & ΔΩΡΕΑΝ Early Check In & Late Check Out Κατόπιν Διαθεσιμότητας στο Πολυτελές Droushia Heights Hotel στην Πάφο με 40€
21 αγορές
40€
75€ για 1 Διανυκτέρευση 2 Ατόμων ή 129€ για 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Sea View Δίκλινο Δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό, Φρούτα και Κρασί στο Δωμάτιο Κατά την Άφιξη σας & με Δωρεάν Xρήση των Yποδομών Spa (Τζακούζι & Σάουνα)!!! Χαλαρώστε & Αφιερώστε Χρόνο στον Εαυτό σας στο Ξενοδοχείο 4* Poseidonia Beach Hotel στη Λεμεσό, Από 75€! Περιορισμένος Αριθμός Δωματίων.
16 αγορές
από 75€
Διανυκτέρευση για 2 Άτομα με Πλούσιο Πρωινό & ΔΩΡΕΑΝ Early Check In & Late Check Out Κατόπιν Διαθεσιμότητας! στο Linos Inn στην Κακοπετριά με Μόνο 59€
162 αγορές
από 59€
Διανυκτέρευση για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Cactus Hotel στην Λάρνακα περιοχή Μακένζι με 29€
25 αγορές
29€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals