Ancient Greek Massage® - Serenity Spa at St Raphael Resort

39€ από €70€ για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30'! Μία Μοναδική, Πατενταρισμένη Θεραπεία όπου Χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης, Πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής και θα τη Βρείτε Αποκλειστικά στο Βραβευμένο Spa μας & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. Στο Serenity Spa του Πολυτελούς Ξενοδοχείου 5* St Raphael RESORT στην Λεμεσό.

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa
70€
39€
Ancient Greek Massage® Διάρκειας 60' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa
120€
66€

Στοιχεία της Προσφοράς

39€ από 70€ για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30'! Μία Μοναδική, Πατενταρισμένη Θεραπεία όπου Χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης, Πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής και θα τη Βρείτε Αποκλειστικά στο Βραβευμένο Spa μας & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. Στο Serenity Spa του Πολυτελούς Ξενοδοχείου 5* St Raphael RESORT στην Λεμεσό.

.

66€ από 120€ για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 60'! Μία Μοναδική, Πατενταρισμένη Θεραπεία όπου Χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης, Πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής και θα τη Βρείτε Αποκλειστικά στο Βραβευμένο Spa μας & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Πισίνες, Τζακούζι, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. Στο Serenity Spa του Πολυτελούς Ξενοδοχείου 5* St Raphael RESORT στην Λεμεσό

.

Τι είναι;

 

Το Ancient Greek Massage® περιλαμβάνει τις αποκαλούμενες «ανατρίψεις» και βασίζεται στις μεθόδους του Ιπποκράτη, που λάμβαναν χώρα στην Αρχαία Ελλάδα και συγκριμένα σε σχολεία πάλης και γυμνάσια, σε ασθενείς και στα Ασκληπειεία. Ο όρος ιατραλειπτική της αρχαιότητας, λέξη που πλέον έχει αντικατασταθεί με τον όρο μάλαξη ή μασάζ. 

Η τεχνική αρχικά εφαρμοζόταν στεγνά και εν συνεχεία με πούδρα. Η εν λόγω θεραπεία, διά της αρμόζουσας μάλαξης και διά των παθητικών αλλά και ενεργητικών κινήσεων, επιτυγχάνει την αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας  του αίματος καθώς και την ενδυνάμωση του υποδόριου ιστού σε ατροφικούς μυς, τένοντες  και αρθρώσεις. 

 

Πως γίνεται;

 

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 

Το πρώτο στάδιο είναι η λεγόμενη «στεγνή μάλαξη» δηλαδή χωρίς την χρήση λαδιού (η οποία ακολουθεί). Σε αυτό το στάδιο, λαμβάνουν χώρα πιέσεις και ταλαντώσεις που αποσκοπούν στην αρχική αιμάτωση του σώματος.

 

Εν συνεχεία, χρησιμοποιείται πούδρα και γίνεται χρήση βούρτσας από τρίχωμα αλόγου στην πλάτη. Σκοπός είναι η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος, διαδικασία που επιφέρει ευεξία και ένα αίσθημα ευφορίας  και αναζωογόνησης του σώματος.

 

Η μάλαξη ακολουθεί τη φορά της φυσιολογικής δομής του μυϊκού συστήματος ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη επίδραση. Στη συνέχεια ασκείται πίεση σε εδικά προκαθορισμένα σημεία με την χρήση ενός ειδικού μείγματος εξτρά παρθένου ελαιόλαδου και αιθέριων ελαίων. Επιπλέον, η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει βεντούζες. Όχι φυσικά τις γνωστές παραδοσιακές βεντούζες με χρήση φωτιάς αλλά σύγχρονες βεντούζες. Η τεχνική αυτή έχει μια ευεργετική ιδιαιτερότητα! Με τη χρήση βεντούζας, αρνητική πίεση ασκείται σε σημεία βελονισμού ώστε να επιτευχθεί η διέγερση τους.

 

Τί κερδίζουμε με αυτό;

 

Ο συντονισμός των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση κατάθλιψης και άλλων ψυχοσωματικών παθήσεων!

 

Η τεχνική ολοκληρώνεται με μάλαξη κεφαλής, η οποία αποκαλείται από τον Ιπποκράτη «τρίψη της θλίψης». Ο λόγος είναι ότι αυξάνονται τα επίπεδα της σεροτονινης και μειώνονται αυτά της κορτιζόλης στο ανθρώπινο σώμα, κατά τη διάρκεια αυτών των μαλάξεων. Άρα μειώνεται η «θλίψη».

 

Σε ποιους απευθύνεται;

 

Το Ancient Greek Massage® ως πλήρης θεραπεία, μπορει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Με την ίδια αποτελεσματικότητα θα εφαρμοστεί σε εναν τραυματισμένο αθλητή και σε μια γυναικά που επιθυμεί να αδυνατίσει!

 

Οφέλη Ancient Greek Massage®

 

Ο συντονισμός των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και άλλων ψυχοσωματικών παθήσεων! Επίσης, τονώνει το αναπνευστικό σύστημα, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην χαλάρωση των εντόνων μυϊκών σπασμών στη πλάτη. Επίσης ο Ιπποκράτης θεωρούσε πολύ σημαντική τη σωστή λειτουργία του εντέρου. Γι’ αυτό εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές για την καλή του λειτουργία ώστε να επιτευχθεί η αποβολή των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού.

 

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το direcdeals

 • Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες.

 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/03/17.

 • Ώρες εξυπηρέτησης: Καθημερινά 8:00 – 20:00.

 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο 25834332 τουλάχιστον 2 ημέρες πριν. Οι κρατήσεις γίνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

 • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από το ίδιο η για να χρησιμοποιηθούν σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους.

 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.

 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 25834332
 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντος 502, Λεμεσός
 • Website: www.raphael.com.cy
 • Email: spa@raphael.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Serenity Spa at St Raphael Resort

Το πολυβραβευμένο Serenity Spa στο St Raphael Resort σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο της ομορφιάς και χαλάρωσης.
Χρησιμοποιούνται  και διατίθενται προς πώληση προϊόντα Θεραπείας Spa  Decleor και Neoderma.

 

To πλήρες ανακαινισμένο  Spa Serenity διαθέτει 8 δωμάτια θεραπείας,  Σουίτα αισθητικού, αίθουσα  μανικιούρ / πεντικιούρ, αίθουσες μασάζ, κρεβάτι μασάζ με εκτόξευση νερού, ιδιωτική σάουνα και ατμόλουτρο, λουτρά, αίθουσα χαλάρωσης, σολάριουμ και rasul.

Δείτε επίσης

Τσίρκο Bellucci στην Λάρνακα! Παραστάσεις: Δευτέρα - Πέμπτη στις 19:30 & Παρασκευή - Σαββάτο στις 18:30 & 21:00! Το Μεγαλύτερο Τσίρκο της Ευρώπης που θα σας Κόψει την Ανάσα Τώρα και στην Κύπρο! Με Ακροβατικά, Ζογκλέρ, Κλόουν και Πολλούς Άλλους Καλλιτέχνες στην Λάρνακα (δίπλα από το Super Home Center) από 10€
1337 αγορές
από 10€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
217 αγορές
200€ 59€
Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση! Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological με 44€ από 90€
417 αγορές
90€ 44€
Απλή Εξέταση Μαγνητικής Τομογραφίας με 189€ και Εξειδικευμένη Μαγνητική Τομογραφίας 219€
136 αγορές
από 189€
19€ Δωροεπιταγή αξίας 35€ με Ελεύθερη Επιλογή από το Πλούσιο Menu για 2 Άτομα στο Blueberries Restaurant στην Αγία Νάπα
12 αγορές
35€ 19€
Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας σε Αστέγαστο & Ασφαλή Χώρο Στάθμευσης με Παραλαβή & Παράδοση στο Αεροδρόμιο από 10.90€ για 4 Ημέρες από την G.S. Express Airport Parking Services
1120 αγορές
από 10,90€
Αδυνατίστε Τρώγοντας! Μια Επίσκεψη Για Την Κορυφαία Μέθοδο Για Χάσιμο Βάρους με Ιατρική Επίβλεψη - Pronokal! Χάστε 10 - 12 Kg Τον Μήνα για τους Άντρες και 8 - 10 Kg τον Μήνα για τις Γυναίκες! Η Προσφορά είναι για την 1η Επίσκεψη και Περιλαμβάνει: 1) Ηλεκτροσωματογράφημα και Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και Ανάλυση της Σύστασης του Σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) Επεξήγηση της Μεθόδου Pronokal! Tώρα και στην Κύπρo από το CyFeed Biofeedback Center! με 54€ από 150€ (Έκπτωση 64%)
15 αγορές
150€ 54€
Κατ'οίκον Full Body Massage ΜΟΝΟ για Γυναίκες 60' Λεπτών με Επιλογή Ανάμεσα από Relax Massage, Θεραπευτικό ή Sports Massage με Αιθέρια Έλαια, MONO για Λευκωσία MA Massage με 29€
27 αγορές
29€
Laser για Άντρες & Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion για 1 Επίσκεψη & 1 Επανέλεγχο! Μόνιμα Αποτελέσματα με Λιγότερες Συνεδρίες με 12€ από 140€ μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία.
33 αγορές
από 12€
Ψαρομεζέδες για 2 Άτομα & Ποτό Στο Εστιατόριο Ακταίον με 35€
74 αγορές
35€
Τιμή Γνωριμίας Μόνο για την Πρώτη Επίσκεψη! Τέλεια Νύχια! Εφαρμογή ή Συντήρηση με Shellac! Επιλογή από Τεράστια Παλέτα Χρωμάτων ή French σε Όποιο Χρώμα Επιθυμείτε από το Beauty ΕS στο Κέντρο της Λευκωσίας με 4,90€ από 15€ Τιμή Γνωριμίας!
137 αγορές
15€ 4,90€
Ταξιδεύετε? 12€ για Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας Ενώ Ταξιδεύετε Μέχρι και 3 Μέρες! Περιλαμβάνει Παραλαβή και Παράδοση του Αυτοκινήτου σας στο Αεροδρόμιο και Φύλαξη του σε Κλειστό και Ασφαλή Χώρο από την Alpha Paphos Airport Parking στην Πάφο
264 αγορές
από 12€
Αποτρίχωση για Μασχάλες, Μπικίνι με IMPL Laser Φωτοθερμόλυση με Πιστοποίηση στη Ξανθή και Σκούρα Τρίχα με 20€ από το Beauty Care Day Clinic
14 αγορές
55€ 20€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
266 αγορές
110€ 26€
Τιμή Γνωριμίας Μόνο για την Πρώτη Επίσκεψη! 1 Massage Κυτταρίτιδας 30' Λεπτών από το Beauty ΕS στο κέντρο της Λευκωσίας με 4,90€ από 15€
62 αγορές
15€ 4,90€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
119 αγορές
από 35€
12€ από 30€ Μοναδικό!!! Spa Pedicure που Περιλαμβάνει Peeling με Μarshmallow, Massage με Αρωματικά Λαδάκια της Επιλογή σας Φράουλα, Coctail ή Τροπικά Φρούτα, Φροντίδα στη Λεκάνη με Επιλογή Δική σας Βουτυρομπαλίτσα, Σταφύλι, Φράουλα, Aloe ή Πορτοκάλι για Yπέροχα και Περιποιημένα Άκρα, Επιλέγοντας από Απλό Χρώμα ή Γαλλικό από Beauty & More Ioanna Savvidou Λευκωσία & Παραλίμνι
32 αγορές
30€ 12€
Εφαρμογή Σκληρό Gel σε Χέρια, με Επώνυμα Προϊόντα Astra Nails και Μεγάλη Ποικιλία Χρωμάτων για να Επιλέξετε με 14.90€ από 25€ στο Promesse Nail Bar & Make Up
18 αγορές
25€ 14,90€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals