Καθαρισμός Καναπέδων - POTEMA® Service Cyprus

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων ή Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων από 17€ Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

Επιλέξτε μια από τις 6 διαθέσιμες επιλογές:
Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο
17€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο
23€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων
36€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο
23€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο
33€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο
43€

Στοιχεία της Προσφοράς

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων

 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο 17€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο 23€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων 36€

 

 

 

Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων

 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο 23€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο 33€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο 43€

 

 

Τέλεια Απομάκρυνση Χρόνιων Μικρολεκέδων, Δύσκολης Βρωμιάς και Μικροβίων με Μηχανή Αναρρόφησης Ακάρεων & Ψεκασμός του Καναπέ με το Βιολογικό ΣΠΡΕΫ Mattress Cleaning της POTEMA® για Απαλλαγή από Μικροοργανισμούς, Σκόνη και Μικρόβια! Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

 

 

Μπορεί να νομίζετε ότι βάζοντας ένα ριχτάρι ή ένα κάλυμμα στον καναπέ, γλιτώνετε από τη σκόνη και τα ακάρεα που έχουν φτιάξει ολόκληρη αποικία στο σαλόνι σας. Δυστυχώς όμως τα ακάρεα, μαζί με άλλους μικροοργανισμούς διεισδύουν βαθιά στους καναπέδες προκαλώντας σας ένα σωρό προβλήματα.

Η Potema Service μπορεί να σας εγγυηθεί με μεγάλη αξιοπιστία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του σαλονιού σας, αλλά και των στρωμάτων σας, όπως επίσης και να σας απαλλάξει από επίμονους μικρολεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Γιατί όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται, να συντηρούμε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το καναπέ στο σαλόνι μας και να το καθαρίζουμε βιολογικά, οικολογικά ώστε να απολαμβάνουνε τις στιγμές χαλάρωσης που διεκδικούμε από αυτό. Με υγεία και ασφάλεια.

 

Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε ο βιολογικός καθαρισμός είναι η άλλη μισή. Με τη νέα προηγμένη τεχνολογία μπορείτε να έχετε πλέον καθαρό σαλόνι χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας.
Η Potema Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς σε ελάχιστο χρόνο. Εξειδίκευση στον καθαρισμό και στην περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

 

 

Όσο χαλαρωτικά και αναπαυτικά δείχνουν άλλο τόσο «δραστήρια» είναι κάτω από την επιφάνεια. Μιλάμε, φυσικά, για τον μικρόκοσμο του καναπέ, των πολυθρόνων και των στρωμάτων μας. Αν σκεφτείτε ότι στο στρώμα που κοιμάστε περνάτε το 1/3 της ζωής σας και ένα εξίσου μεγάλο μέρος στον καναπέ, τότε δεν είναι να «κοιμάστε» άλλο τον ύπνο του δικαίου όσον αφορά στη συντήρηση και καθαριότητα τους. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια, όσο συχνά κι αν αλλάζονται, δεν σας προστατεύουν µε αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία σας. Όπως καθαρίζετε και φροντίζετε τα ρούχα σας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρείτε τουλάχιστον µία φορά το χρόνο, το στρώµα, το µαξιλάρι σας και το σαλόνι σας, µε έναν επαγγελματικό και σε βάθος καθαρισμό, για να απολαμβάνετε ύπνο και στιγμές χαλάρωσης πραγματικά καθαρές. Εξίσου σημαντικό, χωρίς αλλεργίες κάτι που ουσιαστικά το εξασφαλίζει μόνο ο βιολογικός καθαρισμός, αποφεύγοντας τα βακτήρια της σαλμονέλλας και σταφυλόκοκκου, τα οποία προκαλούν αλεργείες δερματικές, πάθησης άσθμα κ.α. που γίνεται με ειδικό μηχάνημα. Αναταράσει λίγο το στρώμα βγάζοντας τα ακάραια στην επιφάνεια και με υπέρυθρη ακτινοβολία σκοτώνει το 99% όλων των βακτηριδίων απορροφώντας τα στο ειδικό φίλτρο οπως μία συνήθης ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 •  Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 30/06/17
 • Περιοχές εξυπηρέτησης: Παγκύπρια
 • Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για κάθε κάθισμα σε περίπτωση που υπάρχουν τρίχες κατοικιδιων
 •  Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της επιχείρησης τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά, με email και με SMS (το κουπόνι σας). Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στο Προφίλ του λογαριασμού σας (πάνω δεξιά).
 • Ώρες γραφείου (09:00 - 18:00). Οι τεχνικοί της POTEMA® Service Cyprus θα μεταβούν στο χώρο σας για τον Βιοκαθαρισμό.
 • Σε περιίπτωση Διθέσιου καναπέ με Υποπόδιο, τότε ο καναπές θεωρείται Τριθέσιος.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους. 
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 7000 68 69
 • Διεύθυνση: Μύρας 21Α, Aγία Φύλα, Λεμεσός
 • Website: www.potemaservice.com.cy
 • Email: info@potemaservice.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
POTEMA® Service Cyprus

H εταιρεία POTEMA-SERVICE CYPRUS είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της ΡΟΤΕΜΑ® by BMV GmbH και ειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Επίσης έχει την κεντρική διάθεση του αυθεντικού προιόντος βιολογικού καυαρισμού και απολύμανσης  ‘ΡΟΤΕΜΑ Mattress Cleaning Spray’.

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, νοσοκομεία κ.α) σε όλη την Κύπρο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά προς το περιβάλλον.  

Υγιής διαβίωση, διαβίωση με την POTEMA®.

 

INFO@POTEMASERVICE.COM.CY

Δείτε επίσης

Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας σε Αστέγαστο & Ασφαλή Χώρο Στάθμευσης με Παραλαβή & Παράδοση στο Αεροδρόμιο Λάρνακα - Πάφου από 14.90€ για 4 Ημέρες από την G.S. Express Airport Parking Services
1218 αγορές
από 14,90€
Laser για Άντρες & Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion για 1 Επίσκεψη & 1 Επανέλεγχο! Μόνιμα Αποτελέσματα με Λιγότερες Συνεδρίες με 12€ από 140€ μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία.
56 αγορές
από 12€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
226 αγορές
200€ 59€
Γυμναστήριο για Γυναίκες Χάστε Βάρος και Βελτιώστε την Υγεία σας για 2 Μήνες από 60€ από €100
2 αγορές
100€ 60€
34.90 € από 80€ για 4 Mαθήματα Eναέριας Γιόγκα που μας βοηθά να υπερβούμε τους φόβους μας όταν είμαστε ανάποδα,ο φόβος της αντι-βαρύτητας. Ανοίγει νέες πόρτες για το πώς μπορείτε να εργαστείτε με το βάρος του σώματός σας, Χρησιμοποιώντας μια αιώρα ως εργαλείο για την υποστήριξη του βάρους του σώματος σας!
6 αγορές
80€ 34,90€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
124 αγορές
από 35€
Full Body Relax Massage 50' Λεπτών για Γυναίκες & Άντρες στο wVw Renaissance στην Λευκωσία με 17€ από 35€
499 αγορές
35€ 17€
Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση! Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological με 44€ από 90€
435 αγορές
90€ 44€
Απλή Εξέταση Μαγνητικής Τομογραφίας με 189€ και Εξειδικευμένη Μαγνητική Τομογραφίας 219€
138 αγορές
από 189€
Αδυνατίστε Τρώγοντας! Μια Επίσκεψη Για Την Κορυφαία Μέθοδο Για Χάσιμο Βάρους με Ιατρική Επίβλεψη - Pronokal! Χάστε 10 - 12 Kg Τον Μήνα για τους Άντρες και 8 - 10 Kg τον Μήνα για τις Γυναίκες! Η Προσφορά είναι για την 1η Επίσκεψη και Περιλαμβάνει: 1) Ηλεκτροσωματογράφημα και Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και Ανάλυση της Σύστασης του Σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) Επεξήγηση της Μεθόδου Pronokal! Tώρα και στην Κύπρo από το CyFeed Biofeedback Center! με 54€ από 150€ (Έκπτωση 64%)
15 αγορές
150€ 54€
Ψαρομεζέδες για 2 Άτομα & Ποτό Στο Εστιατόριο Ακταίον με 35€
74 αγορές
35€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
273 αγορές
110€ 26€
Εφαρμογή Σκληρό Gel σε Χέρια, με Επώνυμα Προϊόντα Astra Nails και Μεγάλη Ποικιλία Χρωμάτων για να Επιλέξετε με 14.90€ από 25€ στο Promesse Nail Bar & Make Up
18 αγορές
25€ 14,90€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals