Καθαρισμός Καναπέδων - POTEMA® Service Cyprus

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων ή Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων από 17€ Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

Επιλέξτε μια από τις 6 διαθέσιμες επιλογές:
Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο
17€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο
23€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων
36€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο
23€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο
33€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο
43€

Στοιχεία της Προσφοράς

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων

 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο 17€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο 23€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων 36€

 

 

 

Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων

 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο 23€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο 33€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο 43€

 

 

Τέλεια Απομάκρυνση Χρόνιων Μικρολεκέδων, Δύσκολης Βρωμιάς και Μικροβίων με Μηχανή Αναρρόφησης Ακάρεων & Ψεκασμός του Καναπέ με το Βιολογικό ΣΠΡΕΫ Mattress Cleaning της POTEMA® για Απαλλαγή από Μικροοργανισμούς, Σκόνη και Μικρόβια! Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

 

 

Μπορεί να νομίζετε ότι βάζοντας ένα ριχτάρι ή ένα κάλυμμα στον καναπέ, γλιτώνετε από τη σκόνη και τα ακάρεα που έχουν φτιάξει ολόκληρη αποικία στο σαλόνι σας. Δυστυχώς όμως τα ακάρεα, μαζί με άλλους μικροοργανισμούς διεισδύουν βαθιά στους καναπέδες προκαλώντας σας ένα σωρό προβλήματα.

Η Potema Service μπορεί να σας εγγυηθεί με μεγάλη αξιοπιστία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του σαλονιού σας, αλλά και των στρωμάτων σας, όπως επίσης και να σας απαλλάξει από επίμονους μικρολεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Γιατί όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται, να συντηρούμε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το καναπέ στο σαλόνι μας και να το καθαρίζουμε βιολογικά, οικολογικά ώστε να απολαμβάνουνε τις στιγμές χαλάρωσης που διεκδικούμε από αυτό. Με υγεία και ασφάλεια.

 

Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε ο βιολογικός καθαρισμός είναι η άλλη μισή. Με τη νέα προηγμένη τεχνολογία μπορείτε να έχετε πλέον καθαρό σαλόνι χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας.
Η Potema Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς σε ελάχιστο χρόνο. Εξειδίκευση στον καθαρισμό και στην περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

 

 

Όσο χαλαρωτικά και αναπαυτικά δείχνουν άλλο τόσο «δραστήρια» είναι κάτω από την επιφάνεια. Μιλάμε, φυσικά, για τον μικρόκοσμο του καναπέ, των πολυθρόνων και των στρωμάτων μας. Αν σκεφτείτε ότι στο στρώμα που κοιμάστε περνάτε το 1/3 της ζωής σας και ένα εξίσου μεγάλο μέρος στον καναπέ, τότε δεν είναι να «κοιμάστε» άλλο τον ύπνο του δικαίου όσον αφορά στη συντήρηση και καθαριότητα τους. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια, όσο συχνά κι αν αλλάζονται, δεν σας προστατεύουν µε αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία σας. Όπως καθαρίζετε και φροντίζετε τα ρούχα σας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρείτε τουλάχιστον µία φορά το χρόνο, το στρώµα, το µαξιλάρι σας και το σαλόνι σας, µε έναν επαγγελματικό και σε βάθος καθαρισμό, για να απολαμβάνετε ύπνο και στιγμές χαλάρωσης πραγματικά καθαρές. Εξίσου σημαντικό, χωρίς αλλεργίες κάτι που ουσιαστικά το εξασφαλίζει μόνο ο βιολογικός καθαρισμός, αποφεύγοντας τα βακτήρια της σαλμονέλλας και σταφυλόκοκκου, τα οποία προκαλούν αλεργείες δερματικές, πάθησης άσθμα κ.α. που γίνεται με ειδικό μηχάνημα. Αναταράσει λίγο το στρώμα βγάζοντας τα ακάραια στην επιφάνεια και με υπέρυθρη ακτινοβολία σκοτώνει το 99% όλων των βακτηριδίων απορροφώντας τα στο ειδικό φίλτρο οπως μία συνήθης ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/03/17
 • Περιοχές εξυπηρέτησης: Παγκύπρια
 • Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για κάθε κάθισμα σε περίπτωση που υπάρχουν τρίχες κατοικιδιων
 •  Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της επιχείρησης τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά, με email και με SMS (το κουπόνι σας). Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στο Προφίλ του λογαριασμού σας (πάνω δεξιά).
 • Ώρες γραφείου (09:00 - 18:00). Οι τεχνικοί της POTEMA® Service Cyprus θα μεταβούν στο χώρο σας για τον Βιοκαθαρισμό.
 • Σε περιίπτωση Διθέσιου καναπέ με Υποπόδιο, τότε ο καναπές θεωρείται Τριθέσιος.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους. 
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 7000 68 69
 • Διεύθυνση: Μύρας 21Α, Aγία Φύλα, Λεμεσός
 • Website: www.potemaservice.com.cy
 • Email: info@potemaservice.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
POTEMA® Service Cyprus

H εταιρεία POTEMA-SERVICE CYPRUS είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της ΡΟΤΕΜΑ® by BMV GmbH και ειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Επίσης έχει την κεντρική διάθεση του αυθεντικού προιόντος βιολογικού καυαρισμού και απολύμανσης  ‘ΡΟΤΕΜΑ Mattress Cleaning Spray’.

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, νοσοκομεία κ.α) σε όλη την Κύπρο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά προς το περιβάλλον.  

Υγιής διαβίωση, διαβίωση με την POTEMA®.

 

INFO@POTEMASERVICE.COM.CY

Δείτε επίσης

Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση! Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών, Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη από το Διαγνωστικό Κέντρο Radiological με 44€ από 90€
417 αγορές
90€ 44€
Απλή Εξέταση Μαγνητικής Τομογραφίας με 189€ και Εξειδικευμένη Μαγνητική Τομογραφίας 219€
136 αγορές
από 189€
19€ Δωροεπιταγή αξίας 35€ με Ελεύθερη Επιλογή από το Πλούσιο Menu για 2 Άτομα στο Blueberries Restaurant στην Αγία Νάπα
12 αγορές
35€ 19€
Τσίρκο Bellucci στην Λάρνακα! Παραστάσεις: Δευτέρα - Πέμπτη στις 19:30 & Παρασκευή - Σαββάτο στις 18:30 & 21:00! Το Μεγαλύτερο Τσίρκο της Ευρώπης που θα σας Κόψει την Ανάσα Τώρα και στην Κύπρο! Με Ακροβατικά, Ζογκλέρ, Κλόουν και Πολλούς Άλλους Καλλιτέχνες στην Λάρνακα (δίπλα από το Super Home Center) από 10€
1318 αγορές
από 10€
Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας σε Αστέγαστο & Ασφαλή Χώρο Στάθμευσης με Παραλαβή & Παράδοση στο Αεροδρόμιο από 10.90€ για 4 Ημέρες από την G.S. Express Airport Parking Services
1113 αγορές
από 10,90€
Αδυνατίστε Τρώγοντας! Μια Επίσκεψη Για Την Κορυφαία Μέθοδο Για Χάσιμο Βάρους με Ιατρική Επίβλεψη - Pronokal! Χάστε 10 - 12 Kg Τον Μήνα για τους Άντρες και 8 - 10 Kg τον Μήνα για τις Γυναίκες! Η Προσφορά είναι για την 1η Επίσκεψη και Περιλαμβάνει: 1) Ηλεκτροσωματογράφημα και Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και Ανάλυση της Σύστασης του Σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) Επεξήγηση της Μεθόδου Pronokal! Tώρα και στην Κύπρo από το CyFeed Biofeedback Center! με 54€ από 150€ (Έκπτωση 64%)
15 αγορές
150€ 54€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
214 αγορές
200€ 59€
Κατ'οίκον Full Body Massage ΜΟΝΟ για Γυναίκες 60' Λεπτών με Επιλογή Ανάμεσα από Relax Massage, Θεραπευτικό ή Sports Massage με Αιθέρια Έλαια, MONO για Λευκωσία MA Massage με 29€
27 αγορές
29€
Laser για Άντρες & Γυναίκες με το Laser Alexandrites Arion για 1 Επίσκεψη & 1 Επανέλεγχο! Μόνιμα Αποτελέσματα με Λιγότερες Συνεδρίες με 12€ από 140€ μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία.
33 αγορές
από 12€
Ψαρομεζέδες για 2 Άτομα & Ποτό Στο Εστιατόριο Ακταίον με 35€
74 αγορές
35€
Τιμή Γνωριμίας Μόνο για την Πρώτη Επίσκεψη! Τέλεια Νύχια! Εφαρμογή ή Συντήρηση με Shellac! Επιλογή από Τεράστια Παλέτα Χρωμάτων ή French σε Όποιο Χρώμα Επιθυμείτε από το Beauty ΕS στο Κέντρο της Λευκωσίας με 4,90€ από 15€ Τιμή Γνωριμίας!
137 αγορές
15€ 4,90€
Ταξιδεύετε? 12€ για Φύλαξη του Αυτοκινήτου σας Ενώ Ταξιδεύετε Μέχρι και 3 Μέρες! Περιλαμβάνει Παραλαβή και Παράδοση του Αυτοκινήτου σας στο Αεροδρόμιο και Φύλαξη του σε Κλειστό και Ασφαλή Χώρο από την Alpha Paphos Airport Parking στην Πάφο
264 αγορές
από 12€
Αποτρίχωση για Μασχάλες, Μπικίνι με IMPL Laser Φωτοθερμόλυση με Πιστοποίηση στη Ξανθή και Σκούρα Τρίχα με 20€ από το Beauty Care Day Clinic
14 αγορές
55€ 20€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
266 αγορές
110€ 26€
Τιμή Γνωριμίας Μόνο για την Πρώτη Επίσκεψη! 1 Massage Κυτταρίτιδας 30' Λεπτών από το Beauty ΕS στο κέντρο της Λευκωσίας με 4,90€ από 15€
62 αγορές
15€ 4,90€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
119 αγορές
από 35€
12€ από 30€ Μοναδικό!!! Spa Pedicure που Περιλαμβάνει Peeling με Μarshmallow, Massage με Αρωματικά Λαδάκια της Επιλογή σας Φράουλα, Coctail ή Τροπικά Φρούτα, Φροντίδα στη Λεκάνη με Επιλογή Δική σας Βουτυρομπαλίτσα, Σταφύλι, Φράουλα, Aloe ή Πορτοκάλι για Yπέροχα και Περιποιημένα Άκρα, Επιλέγοντας από Απλό Χρώμα ή Γαλλικό από Beauty & More Ioanna Savvidou Λευκωσία & Παραλίμνι
32 αγορές
30€ 12€
Εφαρμογή Σκληρό Gel σε Χέρια, με Επώνυμα Προϊόντα Astra Nails και Μεγάλη Ποικιλία Χρωμάτων για να Επιλέξετε με 14.90€ από 25€ στο Promesse Nail Bar & Make Up
18 αγορές
25€ 14,90€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals