Καθαρισμός Καναπέδων - POTEMA® Service Cyprus

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων ή Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων από 17€ Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

Επιλέξτε μια από τις 6 διαθέσιμες επιλογές:
Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο
17€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο
23€
Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων
36€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο
23€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο
33€
Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο
53€

Στοιχεία της Προσφοράς

Βιολογικός Καθαρισμός Υφασμάτινων Καναπέδων

 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Διθέσιο 17€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Τριθέσιο 23€
 • Βιολογικός Καθαρισμός Για Γωνιακό Μέχρι 6 Θέσεων 36€

 

 

 

Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων

 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Διθέσιο 23€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Τριθεσεο 33€
 • Πλύσιμο Δερμάτινων Καναπέδων Για Εξαθέσεο 53€

 

 

Τέλεια Απομάκρυνση Χρόνιων Μικρολεκέδων, Δύσκολης Βρωμιάς και Μικροβίων με Μηχανή Αναρρόφησης Ακάρεων & Ψεκασμός του Καναπέ με το Βιολογικό ΣΠΡΕΫ Mattress Cleaning της POTEMA® για Απαλλαγή από Μικροοργανισμούς, Σκόνη και Μικρόβια! Από την POTEMA® Service Cyprus με Παγκύπρια Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση.

 

 

Μπορεί να νομίζετε ότι βάζοντας ένα ριχτάρι ή ένα κάλυμμα στον καναπέ, γλιτώνετε από τη σκόνη και τα ακάρεα που έχουν φτιάξει ολόκληρη αποικία στο σαλόνι σας. Δυστυχώς όμως τα ακάρεα, μαζί με άλλους μικροοργανισμούς διεισδύουν βαθιά στους καναπέδες προκαλώντας σας ένα σωρό προβλήματα.

Η Potema Service μπορεί να σας εγγυηθεί με μεγάλη αξιοπιστία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του σαλονιού σας, αλλά και των στρωμάτων σας, όπως επίσης και να σας απαλλάξει από επίμονους μικρολεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Γιατί όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται, να συντηρούμε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το καναπέ στο σαλόνι μας και να το καθαρίζουμε βιολογικά, οικολογικά ώστε να απολαμβάνουνε τις στιγμές χαλάρωσης που διεκδικούμε από αυτό. Με υγεία και ασφάλεια.

 

Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε ο βιολογικός καθαρισμός είναι η άλλη μισή. Με τη νέα προηγμένη τεχνολογία μπορείτε να έχετε πλέον καθαρό σαλόνι χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας.
Η Potema Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς σε ελάχιστο χρόνο. Εξειδίκευση στον καθαρισμό και στην περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

 

 

Όσο χαλαρωτικά και αναπαυτικά δείχνουν άλλο τόσο «δραστήρια» είναι κάτω από την επιφάνεια. Μιλάμε, φυσικά, για τον μικρόκοσμο του καναπέ, των πολυθρόνων και των στρωμάτων μας. Αν σκεφτείτε ότι στο στρώμα που κοιμάστε περνάτε το 1/3 της ζωής σας και ένα εξίσου μεγάλο μέρος στον καναπέ, τότε δεν είναι να «κοιμάστε» άλλο τον ύπνο του δικαίου όσον αφορά στη συντήρηση και καθαριότητα τους. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια, όσο συχνά κι αν αλλάζονται, δεν σας προστατεύουν µε αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία σας. Όπως καθαρίζετε και φροντίζετε τα ρούχα σας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρείτε τουλάχιστον µία φορά το χρόνο, το στρώµα, το µαξιλάρι σας και το σαλόνι σας, µε έναν επαγγελματικό και σε βάθος καθαρισμό, για να απολαμβάνετε ύπνο και στιγμές χαλάρωσης πραγματικά καθαρές. Εξίσου σημαντικό, χωρίς αλλεργίες κάτι που ουσιαστικά το εξασφαλίζει μόνο ο βιολογικός καθαρισμός, αποφεύγοντας τα βακτήρια της σαλμονέλλας και σταφυλόκοκκου, τα οποία προκαλούν αλεργείες δερματικές, πάθησης άσθμα κ.α. που γίνεται με ειδικό μηχάνημα. Αναταράσει λίγο το στρώμα βγάζοντας τα ακάραια στην επιφάνεια και με υπέρυθρη ακτινοβολία σκοτώνει το 99% όλων των βακτηριδίων απορροφώντας τα στο ειδικό φίλτρο οπως μία συνήθης ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον Στοιχεία Προσφοράς

 •  Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/01/18
 • Περιοχές εξυπηρέτησης: Παγκύπρια
 • Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για κάθε κάθισμα σε περίπτωση που υπάρχουν τρίχες κατοικιδιων
 •  Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της επιχείρησης τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά, με email και με SMS (το κουπόνι σας). Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στο Προφίλ του λογαριασμού σας (πάνω δεξιά).
 • Ώρες γραφείου (09:00 - 18:00). Οι τεχνικοί της POTEMA® Service Cyprus θα μεταβούν στο χώρο σας για τον Βιοκαθαρισμό.
 • Σε περιίπτωση Διθέσιου καναπέ με Υποπόδιο, τότε ο καναπές θεωρείται Τριθέσιος.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου από συγγενείς και φίλους. 
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SMS Coupon.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 7000 68 69
 • Διεύθυνση: Μύρας 21Α, Aγία Φύλα, Λεμεσός
 • Website: www.potemaservice.com.cy
 • Email: info@potemaservice.com.cy

Βρείτε μας εύκολα

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
POTEMA® Service Cyprus

H εταιρεία POTEMA-SERVICE CYPRUS είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της ΡΟΤΕΜΑ® by BMV GmbH και ειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Επίσης έχει την κεντρική διάθεση του αυθεντικού προιόντος βιολογικού καυαρισμού και απολύμανσης  ‘ΡΟΤΕΜΑ Mattress Cleaning Spray’.

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, νοσοκομεία κ.α) σε όλη την Κύπρο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά προς το περιβάλλον.  

Υγιής διαβίωση, διαβίωση με την POTEMA®.

 

INFO@POTEMASERVICE.COM.CY

Δείτε επίσης

14,90€ από 20€ το Άτομο Απεριόριστο Japanese Buffet με Μοναδικές Γεύσεις & 1 Ποτό της Επιλογής σας στο YUMI Japanese & Cocktail Bar στη Λευκωσία Κυριακή μέχρι Πέμπτη Βράδυ!
81 αγορές
από 14,90€
9,90€ από 30€ για Full Body Relax Massage Διάρκειας 50' για Άντρες & Γυναίκες για Πραγματική Χαλάρωση από την Ένταση και το Στρές στο Beauty ΕS στη Λευκωσία!
159 αγορές
30€ 9,90€
1 Πλήρες Aιματολογικό Check Up από Aναγνωρισμένο και Διαπιστευμένο Κλινικό Εργαστήριο με 59€
282 αγορές
200€ 59€
€30 από €55 για 1 Luxury Spa Experience που Περιλαμβανει: 1 Back Μασάζ 25' & Ολοήμερη Χρήση των Υπηρεσιών του Sana Hiltonia όπως Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Jacuzzi! Στον Πολυτελή Χώρο του Sana Hiltonia στο Hilton Park στη Λευκωσία
156 αγορές
από 30€
€10 από €40 για 1 Μήνα Συνδρομή για Μαθήματα Χορού της Επιλογής σας & Με Δωρεάν Εγγραφή!!! Ελάτε να Διασκεδάσουμε Μαζί σε Ένα Χώρο Μεγάλο, Άνετο, Γεμάτο Ζεστασιά στη Σχολή Χορού Latin School of Dance στη Λευκωσία
20 αγορές
40€ 10€
19€ από 40€ ( 53% Έκπτωση ) για 1 Συνδρομή Διάρκειας 30 Ημερών με Δικαίωμα Συμμετοχής σε ΟΛΕΣ τις Τάξεις (Αerobics, Step, Floor, Body Pump, Body Combat, Zumba) στο Fitness Republic!
19 αγορές
40€ 19€
Γυμναστήριο για Γυναίκες Χάστε Βάρος και Βελτιώστε την Υγεία σας για 1 Μήνα με 19€ ή 2 Μήνες με 38€
8 αγορές
από 19€
10€ από 40€ (Έκπτωση 75%) για 1 Μήνα Συνδρομή για Μαθήματα Χορού της Επιλογής σας & Με Δωρεάν Εγγραφή!!!
17 αγορές
από 10€
€35 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Γυναίκες (Μουστάκι + Μασχάλες + Μπικίνι) ή €40 για 1 Συνεδρία Αποτρίχωσης για Άντρες (Στήθος ή Πλάτη) με το Ειδικής Έκδοσης (Υπάρχει Μόνο 1 στην Λευκωσία) Μηχάνημα SOPRANO ICE Platinum! Στο Immortal Skin Laser Center στη Λευκωσία
16 αγορές
35€
Full Body Relax Massage 50' Λεπτών για Γυναίκες & Άντρες στο wVw Renaissance στην Λευκωσία με 17€ από 35€
575 αγορές
35€ 17€
€39 για Μία Απίθανη Εμπειρία για Ζευγάρια! Couple Full Body Relax Massage σε Πλάτη, Αυχένα και Ώμους & Θεραπεία Απολέπισης! Για Απόλυτη Χαλάρωση, Ψυχοσωματική Τόνωση, Ενέργεια και Φυσική Αντοχή για Γυναίκες και Άνδρες για 2 Άτομα Ταυτόχρονα από 2 Θεραπευτές! Στο Cyprus Holistic Centre, στην Πάφο
43 αγορές
75€ 39€
€35 για 1 Συνδρομή Διάρκειας 30 Hμερών για Tέλειο Σώμα, Με Δωρεάν Λιπομέτρηση για Άντρες & Γυναίκες από το Intensity Gym, στη Λευκωσία! Προσφορά Αποκλειστικά για Νέα Μέλη!
28 αγορές
35€
19€ από 80€ για Baboo Black Peel-Off Mask Προϊόν Γαλλικής Προέλευσης για Βαθύ Καθαρισμό & Φροντίδα του Δέρματος για Άντρες & Γυναίκες Μόνο στο MediConcept στη Λευκωσία!
9 αγορές
80€ 19€
από 4.50€ για 1 Εισιτήριο για την Έκθεση Cyprus Land στην Λεμεσό! Ένα Τρισδιάστατο Ταξίδι στο Παρελθόν της Χώρας, που Πρέπει να Δουν Όλοι οι Κύπριοι!
74 αγορές
από 6,50€
€249 από €900 και Πείτε Αντίο στα Περιττά Κιλά! Χάστε 4-6 Κιλά με την Καθοδήγηση των Ειδικών του Medi Concept στην Λευκωσία! Περιλαμβάνει 4 Συνεδρίες Διάγνωσης/Λιπομέτρηση/Αξιολόγηση και Παρακολούθηση από Ιατρό και Κλινικό Διαιτολόγο & 6 Εξειδικευμένα Μηχανήματα Αποτοξίνωσης, Λιποδιάλυσης και Λιπογλυπτικής Ανάλογα με τη Διάγνωση της Κλινικής Αξιολόγησης των Αναγκών σας
3 αγορές
900€ 249€
Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Γενική Αίματος (Full Blood Count – FBC) + Φερριτίνη + Σίδηρος για Εξέταση και Αντιμετώπιση της Σιδηροπενικής Αναιμίας με 26€
285 αγορές
110€ 26€
Ενοικίαση Φουσκωτού Παιχνιδιού για το πιο Αξέχαστο Πάρτυ του Παιδιού σας! Παράδοση & Στήσιμο από το ΑirFun σε Λευκωσία - Λάρνακα με 35€ από 80€
133 αγορές
από 35€

Αναπτύξτε την Επιχείρησή σας με την Direct Deals
Κάντε τις αγορές σας με Μετρητά εύκολα & γρήγορα!
Τα καλύτερα Deals γίνονται μόνο στη Direct Deals